Eltex työnantajana

Me Eltexissä panostamme kaikessa toiminnassamme itseemme, jotta voimme täysillä panostaa asiakkaaseen. Pidämme suuressa arvossa työilmapiiriä ja uskomme, että laadukas tiimityöskentely sekä välittävä ja ihmislähtöinen ilmapiiri luo sitoutuneen kulttuurin projektejamme varten. Tämän vuoksi puhumme joukkueesta.

Vain paras on kyllin hyvää

Eltex on erilainen työnantaja ja erottuu joukosta huonon huumorin lisäksi sillä, että haluamme jokaisen työpäivän olevan työntekijälle mahdollisuus nauttia työnteosta rennossa, mutta asenteellisessa yhteisössä. Sloganimme ”vain paras on kyllin hyvää!” on mahdollista saavuttaa vain yhteisellä päämäärällä ja sillä, että arvostamme jokaista työntekijää omana itsenään.

Työterveyshuolto ja työhyvinvointi

Tarjoamme työntekijöillemme useita etuuksia, joilla pyrimme osoittamaan arvostuksen työntekijää kohtaan. Laaja työterveyshuolto, Rela-hieronnat, liikuntasetelit, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hoitokuluvakuutus ilman omavastuu-osuutta kuuluu työsopimukseen.

Koulutus ja palkka

Koulutamme työntekijöitä jatkuvasti ja pysymme ajan hermolla uusien järjestelmien suhteen. Näemme tärkeänä tarjota mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen monipuolisena automaatio- ja sähköalan huippuosaajana. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden tulospalkkioon.

Työturvallisuus

Välitämme jokaisesta työntekijästä ihmisenä ja osana joukkuetta. Meille tärkeintä on tarjota turvallinen tehtäväkenttä, josta palautuminen vapaa-ajalla toteutuu niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tarjoamme parhaat mahdolliset välineet ja varusteet sekä koulutamme ja ohjeistamme tarvittaessa.

Ilmapiiri

Kulttuurimme Eltexissä on rento ja välittävä, mutta asenteellinen. Kuuntelemme työntekijöitämme ja otamme vastaan uusia ideoita ja kehitysehdotuksia osana yrityksen jokapäiväistä toimintaa. Tervehdimme, kysymme kuulumisia, johdamme esimerkillä ihmislähtöisesti ja varmistamme, että jokainen tietää olevansa tärkeä osa joukkuetta.

Tutustu uratarinoihimme